"Maak uw 'buiten' nog groter" Landschapsarchitect Studio Redd

Abdijpoort krijgt een onder architectuur aangelegde binnentuin en daarvoor gaat Daan Janssen van Studio Redd het ontwerp maken. Studio Redd is een ontwerpstudio voor tuin en landschap dat in het hogere segment goed aangeschreven staat. Redd mag zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers tot zijn klantenkring rekenen.

Ik kijk er nu al naar uit

De eerste ideeën moeten nog op papier gezet worden en daar kijkt hij nu al naar uit, want “Abdijpoort voegt veel waarde toe aan Koningsoord en als je aan zo’n unieke ontwikkeling een bijdrage mag leveren, is dat natuurlijk erg leuk”, aldus Daan.

Een grote tuin verruil je niet zomaar voor een terras of balkon

Abdijpoort zou zomaar mensen kunnen verleiden die nu een groot (vrijstaand) huis hebben, maar met het oog op de toekomst gelijkvloers willen wonen, dicht bij de winkels en voorzieningen. Een grote stap die je niet zomaar maakt. Dat snappen we en daarom heeft elke appartement en penthouse een zeer riante buitenruimte. Daarbij is er voor de deur veel groen en in het hart van het plan komt dus een binnentuin die exclusief voor de bewoners van Abdijpoort is.

Maak uw ‘buiten’ nog groter

Daan: ”Ik zie een groene oase voor me waar bewoners rustig een boek lezen en misschien wel een kop thee met elkaar drinken. Niets moet, alles mag. Het gaat erom dat dit als het verlengstuk van het huis wordt gezien. Dat vinden we bij Redd heel belangrijk. Wij hebben de overtuiging dat een goed ontworpen tuin het verschil maakt tussen ergens wonen en je écht thuis voelen. Wanneer wij werken aan een tuinontwerp voor onze opdrachtgevers, creëren we harmonie tussen architectuur, landschap en leefstijl. Naast dat we voor Abdijpoort het binnentuinontwerp maken, zijn we er ook voor de bewoners als zij om een stukje advies of maatwerk verlegen zitten voor hun terras of balkon.”

 

Zodra er meer over het ontwerp bekend is, laten we Daan weer aan het woord en tonen we u de eerste schetsen.

Zoekt u een unieke woonplek?
Een plek die één en al luxe biedt, karakter heeft en waar gemak een hoofdrol speelt? Meld u dan vrijblijvend aan als geïnteresseerde voor Abdijpoort. Onze woonadviseurs gaan graag met u in gesprek om uw woonwensen te bespreken. Precies zoals u mag verwachten bij een plan van dit niveau.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wilt u precies weten hoe wij met uw gegevens omgaan?
Dat leest u in ons privacy statement.