Maak kennis met woonadviseur Shirley Kneepkens

Shirley Kneepkens Makelaardij is 11 jaar geleden opgericht. Sinds die tijd is het kantoor gevestigd in het centrum van Berkel-Enschot en dus zitten ze heel dicht bij het ‘vuur’. “We zien het nieuwe centrum groeien”, aldus Shirley. In het nieuwe kantoor aan de Raadhuisstraat bouwen Shirley en haar twee collegamakelaars en assistent verder aan het bedrijf waar alles draait om persoonlijke aandacht.

“Ons team bestaat uit drie makelaars en een assistent. De lijnen zijn kort en we kennen elkaar door en door. Juist doordat we een relatief klein kantoor zijn, weet iedereen alles van elke woning. Dat is handig als een klant belt met vragen. Het leukste vinden we het persoonlijk begeleiden van mensen die kopen of verkopen. Daarom past Abdijpoort ook zo goed bij ons. Ik kijk er enorm naar uit om met belangstellenden om de tafel te zitten en wensen te vertalen naar realiteit. Nieuwbouw koop je vanaf papier en net als bij een bestaande woning brengen we met plezier het juiste gevoel over én zorgen we ervoor dat belangstellenden weloverwogen een keuze kunnen maken.”

 

Shirley en haar team hebben al eerder nieuwbouw verkocht even verder in het dorp. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat dit kantoor alles weet van de lokale markt in Berkel-Enschot. Shirley voert alle gesprekken zelf. U kunt haar bereiken op telefoonnummer: 06-51678953.