"Ontzorgen van A tot Z" Projectpartner Goergen Keukens

Ontdek wat Goergen Keukens voor u kan betekenen als projectpartner van Abdijpoort

Wat zoekt u in een keuken? Goergen Keukens is een innovatief familiebedrijf. In alles gaan we voor het beste. In onze kwaliteitskeukens én onze service. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen als keukenleverancier. Wat uw wensen ook zijn. Daag ons gerust uit.

Bij Goergen Keukens hebben we een belangrijke drijfveer; onze klanten blij verrassen. Dat gaat verder dan het bieden van een hoogwaardige kwaliteitskeuken. Het zit hem in aandacht, kwaliteit, plezier en nazorg. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u trots bent op de keuken in uw nieuwe woning. Bij nieuwbouwprojecten is dat niet anders. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak, korte lijnen. Zowel met u, als met de aannemer. We zijn er om uw droomkeuken waar te maken en u te helpen tijdens het gehele proces.

“We hebben service met een grote S ervaren. Tijdens de bouw kwam er vaak even iemand langs van Goergen Keukens om de voortgang te bekijken. Tussentijds hadden ze contact met de aannemer over de maten, opleverdata en andere zaken”

 

Echt ontzorgen begint bij goed informeren, daarom leggen we graag uit wat u te wachten staat als u kiest voor Goergen Keukens als projectpartner.

Advies op maat

Al in een vroeg stadium hebben we contact met de aannemer van uw nieuwbouwproject. Hierdoor zijn we op de hoogte van alle mogelijkheden binnen de keukenruimte en kunnen we uw wensen uitwerken tot een ontwerp met een passende offerte. Aangezien een goed adviesgesprek vaak twee tot drie uur duurt, maken we graag een afspraak met u.

Talloze mogelijkheden, ook na aankoop

We begrijpen dat u voor veel keuzes staat bij een nieuwbouwwoning. Zo vragen bijvoorbeeld ook de badkamer en de rest van het interieur de aandacht. Wij maken het voor u mogelijk om de keuken in een vroeg stadium uit te zoeken. Bij ons kunt u namelijk ook na aankoop van de keuken bijvoorbeeld nog de front(kleur), het werkblad of de apparatuur aanpassen.

Technische tekeningen voor de aannemer

Na het adviesgesprek zorgen we voor een technisch leidingwerk schema van de keuken. Dit delen we tijdig met de aannemer, zodat hij op de hoogte is van de aansluitingen en waar deze moeten komen. U hoeft hier niets voor te doen. Dat is een stukje ontzorging dat wij graag op ons nemen.

Alvast inspiratie opdoen voor uw adviesgesprek?

Graag tot ziens in onze showroom!

Goergen Keukens

Ekkersrijt 4141

5692 DD SON

0499 – 49 11 00

www.goergenkeukens.nl

 

 

Onmisbare apparatuur voor uw keuken

De juiste apparatuur maakt uw keuken af. Daarom werken wij alleen samen met de beste merken. Een greep uit ons assortiment innovatieve merken: