Maak kennis met woonadviseur Cees van de Water

Van de Water Groep is een begrip in Tilburg, Breda, Oosterhout en omstreken. Dat is ook niet zo vreemd, want eigenaar Cees van de Water heeft in de afgelopen 39 jaar met veel passie gebouwd aan een allround makelaarskantoor dat een team van acht nieuwbouwspecialisten in dienst heeft. Door de expertise die Cees in huis heeft, hebben wij hem al in een vroeg stadium gevraagd zijn visie op de ontwikkeling te geven.

“Koningsoord is een prachtig gebied waar het getransformeerde klooster en de hoogwaardige nieuwbouw met rijke details veel waarde toevoegen. Mooi dat ons kantoor bij deze ontwikkeling betrokken is. Wij verwachten de meeste belangstellenden op ons kantoor in Tilburg te ontvangen, maar ook op onze andere kantoren zijn kopers welkom. Ik voer alle gesprekken zelf. Dat doe ik met veel plezier, want bij dit plan zijn de kaders bepaald, maar de invulling laat nog ruimte voor specifieke woonwensen. Bij nieuwbouw is het heel belangrijk dat je het huis vanaf papier tot leven brengt en het proces goed uitlegt. Ik kijk ernaar uit om mensen persoonlijk te begeleiden en ze mee te nemen in het proces.”

 

Van de Water Groep is een full service kantoor met afdelingen in bestaande bouw, nieuwbouw, bedrijfshuisvesting en hypotheken. Het familiebedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een team van 35 mensen. Voor overleg met Cees over Abdijpoort belt u naar telefoonnummer: 06-55761078. Hij staat u graag te woord.