"Vertel ons hoe u wilt wonen" Woonadviseurs Cees en Shirley

Abdijpoort is een exclusief nieuwbouwplan en daarom verloopt de verkoop ook net even anders dan u wellicht gewend bent.

Nog voor het ontwerp definitief is, gaan de woonadviseurs graag met u in gesprek. Op die manier komen we erachter wat uw wensen zijn betreffende de ruimte en indeling. Want bij dit plan zijn de kaders bepaald, maar de invulling laat nog ruimte voor specifieke woonwensen.

 

We stellen de woonadviseurs aan u voor

We spreken heel bewust van ‘woonadviseurs’, omdat Cees en Shirley u in dit stadium adviseren. Ze staan naast u en begeleiden u van A tot Z. Vanzelfsprekend zijn beide woonadviseurs beëdigd makelaar/taxateur met zeer ruime ervaring. Overweegt u om een luxe appartement of bijzonder penthouse in Abdijpoort te kopen, neem dan contact op met één van de woonadviseurs.

Zo mist u niets

Wie hier koopt, heeft iets bijzonders in handen: een appartement of penthouse waar u tot in lengte van dagen kunt genieten van luxe en ruim wonen in alle rust met het centrum praktisch om de hoek. Wilt u niets missen? Schrijf u dan vrijblijvend in als belangstellende.

Zoekt u een unieke woonplek?
Een plek die één en al luxe biedt, karakter heeft en waar gemak een hoofdrol speelt? Meld u dan vrijblijvend aan als geïnteresseerde voor Abdijpoort. Onze woonadviseurs gaan graag met u in gesprek om uw woonwensen te bespreken. Precies zoals u mag verwachten bij een plan van dit niveau.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wilt u precies weten hoe wij met uw gegevens omgaan?
Dat leest u in ons privacy statement.